Studiedagen

Tijdens studiedagen staan verschillende thema's en ontwikkelprocessen centraal. Ervaring, kennis, kunde en kunst komen samen.

Woensdag 27 mei 2020 Inspiratie-en-intervisiedag Positieve Desintegratie

Ben je geïnspireerd door de theorie van positieve desintegratie in je werk als begeleider (coach, therapeut, psycholoog, leerkracht, mentor, ervaringsdeskundige..)? Werk je als begeleider van begaafd-sensitieve personen? Op 27 mei organiseer ik een inspiratie & intervisiedag in Utrecht. De opzet is erop ingericht om elkaar open-onderzoekend en kritisch-waarderend feedback te kunnen bieden op de begeleidingspraktijk. Met de persoon(lijke ervaring) en de relatie als ankerpunten. Luisterend, bevragend en gul inspirerend.

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 3 oktober 2020 Studiedag Begaafde Vrouw

Deze studiedag staat geheel en al in het teken van begaafdheid en vrouw-zijn. Deze perspectieven op persoonlijke ontwikkeling hebben meermaals mijn vertrouwelijke interesse gehad en nu richt ik hier graag expliciet, expressief én samen de aandacht op.

Zie voor meer informatie graag deze link.

Zaterdag 24 oktober 2020 Studiedag Begaafdheid, Hechting en Emotionele Ontwikkeling

Wat betekenen begaafdheidsbekende gemeenplaatsen als "anders-zijn" en de behoefte aan "like minded" wanneer we oog hebben voor het thema hechting?

Zie voor meer informatie graag deze link.

Zaterdag 19 december 2020 Studiedag Zingeving en Levensvragen

We onderzoeken wat zingeving zoal kan zijn, hoe we zingeving ervaren, en hoe we levensvragen een plek binnenin onszelf en binnen het contact met elkaar bieden. "Last but not least", benaderen we de grote vragen ook spelenderwijs.

Zie voor meer informatie graag deze link