Intensieve verdiepingssessie 'meerlagigheid'

Tijdstip activiteit

Ben je geïnteresseerd in de theorie van positieve desintegratie en zou je meer willen weten over het concept 'multilevelness', de toepassing en meerwaarde hiervan binnen het begrip van en voor menselijke, emotionele ontwikkeling?

Sindskort is het mogelijk om een intensieve verdiepingssessie te volgen over het concept, de manifestatie en de meerwaarde van meerlagigheid.

De datum bepalen we in overleg.

We betrekken ook andere theorieën en stromingen bij de verdiepende sessie, al ligt de nadruk bij de theorie van positieve desintegratie en vormt deze theorie het kader waarbinnen we aanvullende ideeën bespreken.
We behandelen het concept meerlagigheid middels filosofische reflectie, creatieve illustraties en praktijkvoorbeelden. Je wordt van harte uitgenodigd om de conceptuele benadering ter plekke te verbinden aan persoonlijke ervaring, en ik zal je daartoe ook actief en concreet aanmoedigen, onder andere middels oefening.

Deelname kost 175 euro, inclusief BTW en studiemateriaal. De dag start om 10:00 en eindigt rond 17:00. We lunchen samen en alle tussentijdse drankjes en hapjes worden tevens verzorgd. Locatie: Amersfoort. De precieze adresgegevens deel ik per mail.

Aanmelden kan via lotte@alotofcomplexity.com of via de contactpagina op deze website. Ik hoor dan ook graag meer over je persoonlijke en/of professionele motivaties tot deelname, en zal nadien contact met je opnemen voor een datum en opzet van de sessie.