Lentekorting op sessie: begaafdheid en positieve desintegratie

Tijdstip activiteit

Lentekorting individuele verdiepingssessie TPD

>> Ben je geinteresseerd in;

(hoog)begaafdheid
(hoog)gevoeligheid
hoogsensitiviteit
creativiteit (in uiting, in ontwikkeling)
de theorie van positieve desintegratie
persoonlijke, emotionele ontwikkeling
intensiteit van beleving en/of
complexiteit van betekenisgeving
filosofie
en/of
psychologie?
Dán is deze sessie naar veel getoetste waarschijnlijkheid interessant, leerzaam en waardevol!

De sessie is zowel van meerwaarde voor professionals, voor volwassenen voor zichzelf als voor ouders van begaafd-gevoelige, creatieve kinderen.

Lees graag verder en stel gerust (of een tikkeltje ongerust) je vragen.

Gevraagd :

 - Door(en door)denkers, veel-voelers, detailzieners, beeldbedenkers, emotie-ontrafelaars, spiritueel geinteresseerden, persoonlijkheidsontwikkelaars, kalmte-bewonderaars....

- met een kluwen aan levensvragen, een handjevol eigenzinnige motivaties tot persoonlijke ontwikkeling en een andere hand vol evenzo eigenwijze en geloofwaardige twijfels of hart-nekkige overtuigingen, alsmede..

- Geinteresseerden die zin in zingeving hebben, zich hebben gewaagd aan geen of juist veel persoonlijke ontwikkeltrajecten en er nog geen genoeg van hebben, personen die graag genoeg van ontwikkeling zouden hebben maar ook dáár geen genoeg van krijgen…

- Personen met veel antwoorden op zak, op zoek naar de samenvattende vraagstukken en/of spiegeling van bedekte uitzichten en ontdekte inzichten.....en

- Begaafde, sensitieve volwassenen met een ontpoppende of nieuwszuchtige interesse in de theorie van positieve desintegratie


Aangeboden :

- Veelzijdige, eigen-wijze, creatieve en levendige deskundigheid op het gebied van begaafdheid en gevoeligheid
- Uitgebreide kennis van en ervaring met de theorie en het proces van positieve desintegratie
- Een goed ontwikkeld vermogen tot het maken van synthese waar de analyse overheerst of het bevragen van overtuigingen waarop analyse vastloopt
- Levensvreugde en ongebreidelde interesse in de medemens (buitenom en van binnenin)

én…

Een intensieve en individuele verdiepingssessie (hoog)begaafdheid en emotionele ontwikkeling: de theorie van positieve desintegratie.

In een ochtend en middag nemen we een persoonlijk, theoretisch en praktisch georienteerde duik in persoonlijke, emotionele ontwikkeling. We nemen de groeidynamiek zoals Dabrowski deze in zijn TPD uit een heeft gezet door, spiegelen dit aan je persoonlijke ervaringen, besteden aandacht aan jouw ontwikkeling door de jaren heen en maken ruimte voor actueel ervaren conflicten & uitdagingen. Daarnaast oefenen we ter plekke met emotieregulatie, meditatie en brengen we je gevoeligheden gestructureerd, ontwikkelgericht in kaart.

Andere deelnemers zeiden over sessies, lezingen en coaching onder andere..:

"Ik herinner me hoe mijn hoofd overliep van de inspiratie en nieuwe denkbeelden toen ik terug naar huis ging na mijn eerste bezoek aan Lotte’s studiedagen."

"Met Lotte vind je de waardevolle antwoorden op vragen die er toe doen."

'Wat kijk ik terug op een mooie en inspirende tijd tijdens de verdiepingsessie Dabrowski bij Lotte van Lith. Een sessie waarin diepgang, snelle manier van denken, theorie van Dabrwoski gecombineerd met de praktijk van alle dag niet geschuwd werden. Voor mij was het een kleurrijk cadeau om zo stil te mogen staan bij de theorie van Dabrowski, mijn vragen en ideeën hierover te kunnen stellen en Lotte was voor mij een inspirerende sparring partner. Ik neem de input mee voor mijn eindopdracht en vele andere ideeën die op komen borrelen. Dank!! Het was voor mij een dag met een gouden rand."

"Lotte van Lith heeft een techniek ontwikkeld om doortastend om te gaan met droge theorieën en saaie wetenschappelijke concepten."

"Tijdens mijn deelname aan verschillende workshops van Lotte viel mij haar enthousiasme en energie op. Waarbij Lotte goed blijft luisteren en mooie verbindingen maakt tussen haar onderwerp en jouw vraag/inbreng."

"Het is heerlijk om met Lotte samen te werken en van gedachten te wisselen over wat we in ons (werkend) leven tegenkomen. Ze is zeer sensitief, respectvol, oprecht, betrokken en onderzoekend. Wat ik zeer in haar waardeer is dat ze niets ‘vastpint’ en ook andere uitnodigt en insprireert om te onderzoeken en zaken in een ander licht te zien (met als gevolg dat ze tot bloei komen). "

"Ik heb ruim een jaar lezingen bij Lotte van Lith gevolgd, met veel interesse voor de theorie van Positieve Desintegratie, geformuleerd door de Poolse psycholoog en psychiater Kazimierz Dabrowski, wat Lotte haarfijn en scherp tot de verbeelding en mogelijke toepassing ervan uitlegt en praktiseert."


Setting:

- Een fijne, inspirerende, kleurrijke en authentieke omgeving

- Inclusief een gezonde, smakelijke en voedende lunch, alsmede begeleidende hapjes en drankjes

- Én uitgebreid, op de maat afgestemd studiemateriaal


Locatie en tijd:

We starten om 10:00 en eindigen rond 15:00.
De sessie vindt te Amersfoort plaats. De contactgegevens worden per mail gedeeld.

Kosten:

Met lentekorting komt deelname aan deze sessie op 355 euro exclusief BTW

Je kunt je voor deze aanbieding opgeven tot 21 juni 2018 via lotte@alotofcomplexity.com

Aanmelding en meer informatie:

Aanmelden kan via lotte@alotofcomplexity.com of 06 12 22 42 45 / 033 - 2020090

Meer informatie over A Lot Of Complexity dan wel mij (Lotte van Lith) lees je op www.alotofcomplexity.com

Graag tot ziens, en sowieso heel veel goeds en al het moois!