Studiedagen

Website sectie

Tijdens studiedagen staan verschillende thema's en ontwikkelprocessen centraal. Ervaring, kennis, kunde en kunst komen samen. 

Woensdag 22 mei Emotionele Begaafdheid 

De viering van bewuste sensitiviteit, in woord en daad

Zie voor meer informatie over deze studiedag graag deze link

Zaterdag 25 mei Studiedag Positieve Desintegratie

Deze dag hebben we het over het proces positieve desintegratie, begaafdheid en ontwikkelingspenningen. Zie voor meer informatie graag deze link.

Zaterdag 22 juni Creativiteit en Emotionele Ontwikkeling

Tijdens deze studiedag benaderen we creativiteit en emotionele ontwikkeling vanuit onderlinge verbondenheid.

Creativiteit is van levenslange waarde voor emotionele ontwikkeling. En emotionele ontwikkeling is als een creatief proces, dat we ook wel levenskunst noemen.

Via reflectie, oefening en het uitwisselen van ervaringen raken we speels vertrouwd met deze thema’s.

Zie voor meer informatie graag deze link

Vrijdag 5 juli Inspiratie & Intervisie dag

Ben je geïnspireerd door de theorie van positieve desintegratie in je werk als begeleider (coach, therapeut, psycholoog, leerkracht, mentor, ervaringsdeskundige..)? Werk je als begeleider van begaafd-sensitieve personen? Op 5 juli organiseer ik een inspiratie & intervisiedag in Utrecht. De opzet is erop ingericht om elkaar open-onderzoekend en kritisch-waarderend feedback te kunnen bieden op de begeleidingspraktijk. Met de persoon(lijke ervaring) en de relatie als ankerpunten. Luisterend, bevragend en gul inspirerend.

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 6 juli Vrouw & Begaafd

Deze studiedag staat geheel en al in het teken van begaafdheid en vrouw-zijn. Deze perspectieven op persoonlijke ontwikkeling hebben meermaals mijn vertrouwelijke interesse gehad en nu richt ik hier graag expliciet, expressief én samen de aandacht op.

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 12 oktober Man en Begaafd

Na twee uitverkochte, bovenal energieke edities van de studiedag 'Vrouw en Begaafd' organiseert Lotte van Lith op 12 oktober de studiedag 'Man en Begaafd', in samenwerking met Rob Huiskes

Zie voor meer informatie graag deze link