Studiedagen

Website sectie

Tijdens studiedagen staan verschillende thema's en ontwikkelprocessen centraal. Ervaring, kennis, kunde en kunst komen samen. 

Zaterdag 6 juli Vrouw & Begaafd

Deze studiedag staat geheel en al in het teken van begaafdheid en vrouw-zijn. Deze perspectieven op persoonlijke ontwikkeling hebben meermaals mijn vertrouwelijke interesse gehad en nu richt ik hier graag expliciet, expressief én samen de aandacht op.

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 30 maart Emotionele Begaafdheid: het ontwikkelpotentieel van sensitiviteit

Deze studiedag is een werkelijke viering. Een viering van hoge sensitiviteit, van de creativiteit van emoties en de emotionaliteit van creativiteit en van het sociaal-maatschappelijke belang van gevoelsbegaafde personen. Ik durf vrijmoedig te zeggen: de wereld is meer dan toe aan emotioneel begaafde personen.
Een (potentiële) begaafdheid die niet zelden miskend wordt en ongezien blijft, een miskenning die des te scherper ervaren wordt. Hoogtijd om dit levendige beestje bij diens eervolle naam te noemen, spelenderwijs en levensserieus.

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 22 juni Creativiteit en Emotionele Ontwikkeling

Tijdens deze studiedag benaderen we creativiteit en emotionele ontwikkeling vanuit onderlinge verbondenheid.

Creativiteit is van levenslange waarde voor emotionele ontwikkeling. En emotionele ontwikkeling is als een creatief proces, dat we ook wel levenskunst noemen.

Via reflectie, oefening en het uitwisselen van ervaringen raken we speels vertrouwd met deze thema’s.

Zie voor meer informatie graag deze link