Inspiratie & Intervisie Dag: Positieve Desintegratie

Tijdstip activiteit

*inspirationele dag voor psychologisch en pedagogisch begeleiders, die zich ook graag verdiepen in het proces positieve desintegratie*

Naar aanleiding van de positieve ervaring van de afgelopen twee dagen organiseren we op woensdag 27 mei 2020 "Inspiratie & Intervisie Dag: Positieve Desintegratie".

Tijdens deze dag wordt inspiratie, reflectie en intervisie gecombineerd. We hebben de theorie van positieve desintegratie als inspiratiebron, we vertrekken en keren altijd weer terug bij ervaring en bewustwording.

We starten de ochtend met een verdiepingsslag. Lotte (van Lith) verzorgt een deskundige en bevlogen presentatie over intensieve aspecten uit de begeleidingspraktijk en het proces van positieve desintegratie.

Ditmaal focussen we in de ochtend op post-traumatische groei en positieve desintegratie.

Na de lunch komen we in groepen ("break out rooms") samen om eigen ingebrachte casuïstiek c.q. vragen te bespiegelen. Op voorhand kies je de vraagstukken uit waar je graag samen aandacht voor hebt.
De vorige keer is gebleken hoe inspirerend en verbindend deze uitwisseling kan zijn. De sfeer is open en ruimhartig en de bevragende, met ervaring gevormde inbreng van allen is van meerwaarde voor ieders persoonlijke begrip.

We sluiten de dag af met een terugblik, samenvatting en opmars naar een volgende bijeenkomst. Dit kan betekenen dat er meerdere intervisiegroepjes worden gevormd die met enige regelmaat op eigen locatie worden georganiseerd en/of dat je bijvoorbeeld weer deelneemt aan de volgende "inspiratie en intervisie dag".

We komen samen met psychologisch en pedagogisch begeleiders, zoals coaches, psychologen, leerkrachten en therapeuten. Zij zijn veelal actief binnen de begeleiding van begaafd-sensitieve personen. Je bouwt via deelname dus ook aan een betrokken netwerk.

*Praktische informatie*

Woensdag 27 mei 2020, 09:30 - ongeveer 16:00
Locatie: Online, Zoommeeting


*Aanmelding en vragen*

65 euro inclusief BTW en koffie/thee.


Spreekt deze opzet je aan? Neem graag contact op via lotte@alotofcomplexity.com of 06 12 22 42 45 voor je aanmelding (welkom!) of eventuele vragen (evenzo welkom).

Warme groeten en wellicht tot ziens,

Lotte